LOADING

Type to search

RCAST.NET
Diverse

Videoclip oficial: Backstreet Boys – No Place

Share

Trupa Backstreet Boys deschide anul 2019 cu un nou single, “No Place”, care primeşte un videoclip intim. Vedem ipostaze ale artiştilor cu familiile lor, iar Backstreet Boys se metamorfozează în faţa camerei în “Backstreet Dads”. Vă invităm să urmăriţi noul clip în cadrul articolului.

“No Place” are un aer de melodie country, de piesă pe care o cânţi când eşti departe de familie şi abia aştepţi să revii acasă. Muzicienii apar jucând baschet cu băieţii lor, în camping, în bucătărie cu soţia şi fiul, la un pahar de vin cu aleasa sau privind peisajul montan. Foştii băieţi fatali ai muzicii pop sunt acum taţi, care îşi învaţă fiii şi fiicele cum să ia viaţa în piept.

Clipul include lecţii de înot, de gătit, bezele făcute la foc de tabără şi multe sărutări şi îmbrăţişări. Nu lipsesc nici momentele de dans cu soţia sau micile distracţii familiale din sufragerie. Acest single este despre familie, despre sentimentul de “acasă” şi despre priorităţi în viaţa fiecăruia dintre noi. Kevin Richardson frige bezele la foc de tabără, iar AJ McLean dansează cu simpaticele sale fiice.

Brian Littrell fredonează piesa împreună cu soţia şi fiul, în vreme ce ei pregătesc mâncare. Acest track este extras de pe abumul “DNA”, care va sosi pe 25 ianuarie. Este al zecelea material discografic al băieţilor. Aceştia au fost nominalizaţi recent la premiile Grammy pentru “Cea mai bună reprezentaţie pop duo/grup” cu piesa “Don’t Go Breaking My Heart”.

Acela a fost primul single de pe “DNA”, urmat de “Chances” lansat în noiembrie 2018. Urmează o perioadă ocupată pentru boy band, care va avea un turneu global cu 43 de opriri. Debutează în luna mai la Lisabona, dar până atunci grupul revine în Las Vegas în februarie pentru rezidenţa “Larger Than Life” la Zappos Theater, în cadrul Planet Hollywood. Concertele îi vor duce pe artişti în ţări precum UK, Spania, Franţa, Italia, Germania sau Polonia.

În 2019 Backstreet Boys aniversează 25 de ani de carieră şi cu puţin noroc ar putea primi primul Grammy la festivitatea de pe 10 februarie.

Sursa: www.infomusic.ro