LOADING

Type to search

RCAST.NET
Diverse

Împodobeşte, mamă, cactusul: noul trend de sărbători promovat de vedete şi instagrameri

Share

Pentru cei care vor să protejeze natura şi renunţă la împodobirea bardului, instagramerii vin cu o soluţie. Împodobirea cactusului este noul trend de sărbători, imaginile cu aceştia depăşind în ultima perioadă peste 2,1 milioane de postări.

Potrivit unui lanţ de magazine care comercializează plante, vânzările de cactuşi au crescut cu mai mult de 50%.   Versiunile mai mici de cactus depăşesc vânzările de Floarea Crăciunului sau Crăciunei, cele mai căutate produse în perioada sărbătorilor a anilor trecuţi, scrie The Daily Mail. Printre celebrităţile care au ales să adopte trendul îmbodobirii cactusului se numără modelele Cara Delevingne şi Paris Jackson şi cântăreaţa Miley Cyrus.

  Magazinele din Londra comercializează deja cactuşi împodobiţi pentru Crăciun, în capitala Angliei fiind găzduit chiar un festival al cactuşilor timp de două săptămâni. Lumea Instagramului a fost şi ea cucerită de noul trend, înrergistrând în ultima perioadă peste 2,1 milioane de posturi în care apar cactuşi. Deşi poate părea ieşită din comun noua tendinţă, sud-americanii au ca veche tradiţie împodobirea cactuşilor, pinilor sau brazilor din plastic. În Spania se împodobeşte un pom natural în care sunt atârnate cadouri şi dulciuri, iar în Grecia, pentru că aici nu există brazi, aceştia sunt înlocuiţi cu crenguţe de măslin.