LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Cine este Bogdan Ioan, noua Voce a României din 2018

Share

Bogdan Ioan, câștigătorul Vocea României 2018, a făcut furori pe scena de la Vocea României încă de la prima sa apariție. Mulți au spus când i-au văzut prestația “Wow! El este Vocea Romaniei de anul acesta!” și cu siguranță nu s-au înșelat. Chiar dacă a fermecat publicul, nu putem spune că vocea lui este inconfundabilă, pentru că se poate confunda foarte ușor cu cea a lui Michael Jackson!

Bogdan Ioan este din Constanța și are 28 de ani
Bogdan Ioan este din Constanța și are 28 de ani

Bogdan Ioan s-a lăsat atras de Smiley în echipa lui, deși toți cei patru jurați l-au văzut încă de la prima lui apariție pe scenă ca AS-ul din mânecă. A fost și norocul lui Smiley care a reușit să dea cu ajutorul lui Bogdan Ioan cel de-al doilea câștigător din echipa lui, la Vocea Romaniei.

Bogdan Ioan vine din echipa lui Smiley
Bogdan Ioan vine din echipa lui Smiley

Cine este Bogdan Ioana? ”Vocea cum rar mai găsești!”, potrivit lui Smiley

Nu o singură dată Smiley a spus că el nu a mai văzut multe voci ca cea a lui Bogdan Ioan. Iar când a spus asta, s-a referit la vocile din toată lumea, nu doar din România, așa cum antrenorul a ținut să sublinieze.  ”Nu am mai auzit așa ceva la Vocea României. Sunt șocat! Mi-ar plăcea să am ocazia să lucrez cu tine. Vocea ta te va duce departe. M-ai lăsat fără cuvinte. Nu am auzit pe nimeni să cânte așa ca Michael Jackson. Sunt de opt sezoane la Vocea României, dar nu am mai auzit așa ceva!”, a declarat extaziat Smiley, după prima audiție.

 Bogdan Ioan are 28 de ani si a venit la Vocea Romaniei de la malul marii, din Constanta. Bogdan Ioan a studiat Arhitectura la Iași, iar până la 17 ani a făcut dans sportiv de performanță. A renunțat la dans, deși era printre cei mai buni din țară, la sfatul tatălui său, care lucrează în domeniul construcțiilor. Dintre jurați, Tudor Chirilă a fost cel care l-a dorit mult pe Bogdan Ioan în echipa sa și i-a spus că ”i-a transmis aceleași emoții pe care le-a simțit în 1992, atunci când a fost la concertul lui Michael Jackson de la București”.

Andra, impresionată de Bogdan Ioan

Andra nu s-a putut nici ea abține din emoția pe care i-a creat-o Bogdan Ioan. Cu o ureche fină, ea a știut încă de pe atunci că Bogdan Ioan va fi marele câștigător Vocea României 2018.”Nu am crezut că se va naște un om care să cânte așa. Pe Michael Jackson… unii spun că nu îl egalează nimeni, dar tu ai cântat ca el. Ai cântat impecabil, fă-mă fericită și vino în echipa mea”, a fost descrierea pe care i-a făcut-o artista, la finalul prestației sale.

Cel pe care l-a considerat cel mai aproape de ceea ce caută a fost Smiley. ”Este incredibil ce mi se întampla! Îi mulțumesc lui Smiley și celorlalți antrenori pentru cuvintele și aprecierile lor!”, a scris Bogdan Ioana atunci pe o rețea de socializare.

 Bogdan Ioan, a mărturisit că vrea să-și schimbe viața la 180 de grade, iar primul pas este gata să-l facă de îndată ce va încasa cei 100.000 de euro câștigați în această competiție. 

Pentru Bogdan Ioan, seara de vineri a fost cea mai frumoasă, mai grandioasă, mai plină de emoţie din tot ce a trăit până acum. A fost o seară definitorie, care îi va schimba de acum cursul vieţii. 

El știe deja ce va face cu banii câștigați. Primul pas va fi acela de a se muta din Constanța în București, pe care îl consideră ”orașul tuturor posibilităților”.

Vreau să-mi cumpăr un apartament în Bucureşti şi să mă mut aici, pentru că aici se întâmplă toate (n.r. în prezent locuieşte la Constanţa, unde e angajat la un cabinet de arhitectură). Restul banilor îi voi investi în cariera mea muzicală. Eu nu am studii în muzică şi vreau să mă pregătesc, să iau lecţii de canto, dans, coregrafie, să fiu un artist complet şi să-mi fac o carieră în muzică. Trebuie să investesc în pregătirea mea dacă vreau să realizez ceva în domeniu acesta. Plus că aş vrea să ies şi cu propriile piese, însă nu mă grăbesc, pentru că lumea are aşteptări mari şi nu vreau să dezamăgesc, să scot o piesă doar aşa. Voi studia în particular. Abia aştept să  mă apuc de treabă, să arăt că pot fi şi mai bun„, a declarat Bogdan Ioan pentru Click.