LOADING

Type to search

RCAST.NET
Diverse

A cheltuit 34.000 € ca să-şi decoreze casa de Crăciun

Share

Nu se uită la bani când este vorba de Crăciun! Pentru a-şi împodobi casa, Betty-Ann Jones din Pontardawe, Ţara Galilor, a cheltuit echivalentul a 34.000 de euro (158.242 de lei) pe decoraţiuni de sărbătoare.

Încă din luna august, bunica Betty-Ann Jones (76 de ani) a început să-şi împodobească locuinţa pentru Crăciun. Are 2.000 de globuri, păpuşi, animale de pluş şi alte decoraţiuni, în afară de 14.000 de beculeţe care au costat o sumă imensă. A avut nevoie de mult timp ca să le aranjeze.
De aceea a început să-şi decoreze casa atât de devreme. Betty-Ann este mai entuziasmată de împodobirea de sărbătoare chiar şi decât cei trei nepoţi ai ei, care au vârste de 7 ani, 11 ani, respectiv 13 ani. Soţul ei, în schimb, Keith Jones, de 76 de ani, nu e deloc încântat de “aranjamentele feerice” pe care spune ea că le face. Ba, mai mult, bărbatul zice că soţia sa “are o doagă sărită”, fiindcă împodobeşte un brad de Crăciun şi la toaletă. Betty-Ann Jones a adunat decoraţiunile şi luminiţele de ani de zile şi a ţinut strict socoteala preţurilor lor. De aceea ştie precis cât au costat-o podoabele de Crăciun, pe care le adoră. Bunica şi-a pus în living o sanie de 2 metri, cu păpuşi, şi colecţia de 73 de superbi oameni de zăpadă de pluş.