LOADING

Type to search

RCAST.NET
Diverse

Avem cu ce ne mândri! Un oraș din România se află pe lista celor mai “cool” destinații din lume în 2019

Share

Una dintre cele mai renumite reviste, Național Geographic, a publicat recent un articol în care enumeră 19 destinații “cool” din lume, pe care nimeni nu trebuie să le rateze. Spre mândria noastră, un oraș din România se află în acest top.Sibiu, pentru că despre el vorbim, este unul dintre cele mai importante și înfloritoare orașe din Transilvania este recomandat pentru străzile istorice și piețele din Orașul de jos, bisericile mari, dar şi pentru titlul de Regiune gastronomică europeană, pe care îl va deține anul viitor.

Național Geographic prezintă Sibiul ca un loc care “include totul”, garantând că cele 19 destinații “vor face titlurile știrilor din întreaga lume.”Chiar dacă se află pe ultimul loc în top, este de apreciat faptul că Sibiul “concurează” cu destinații precum: Antarctica, Crosica, Hong Kong, Indonezia sau Oslo.

Sibiu a fost capitală a Transilvaniei între anii 1692-1791 și 1849-1865. A cunoscut în ultimii ani o renaștere economică și culturală semnificativă. Sibiul este în prezent unul dintre orașele cu cel mai mare nivel de investiții străine din România. În anul 2007 a fost Capitala Culturală Europeană, împreună cu orașul Luxemburg.