LOADING

Type to search

RCAST.NET
Melodii Stars Trupe

Vița de Vie a lansat “Şase” (-), cea de-a doua parte a albumului “Șase/Șase”

Share

Vița de Vie a întregit povestea albumului ”Șase/Șase” lansând ultima parte a materialului, ”Șase (-)”. Discul a fost prezentat fanilor în cadrul unui concert de amploare, ce a avut loc pe 27 octombrie, la Arenele Romane.

Şase (-)” urmează aceeași rețetă simbolică a conceptului „Șase/Șase”, însă plusează prin adăugarea unor elemente muzicale de-a dreptul spectaculoase, regăsite în structura celor două noi materiale, ”Ploaie de foc” și” Luna și noi” Live @ Awake (feat. Filarmonica de Stat Târgu Mureș). Acest fapt se lasă certificat și prin dovada lansărilor anterioare – ”HaiHui”, ”Dur de-a dura”, ”ialapet” şi ”Sorcova”.

În cadrul concertului de la Arene, Vița de Vie a interpretat integral cele 12 piese extrase de pe albumul ”Șase/Șase”, dar și alte câteva melodii consacrate.

După lansarea single-ului ”HaiHui”, care a avut loc în luna mai a anului precedent, Vița de Vie a înregistrat un succes fenomenal cu ”Dur de-a dura”, câștigând Premiul Radio România pentru „Cea mai bună piesă alternative rock”, în cadrul Galei Premiilor Muzicale Radio România.

ialapet” este cel mai recent și poate unul dintre cel mai puternice single-uri semnate Vița de Vie, luând în considerare linia melodică și versurile de o profunzime violentă.

Povestea ”Sorcovei” vine ca un balsam în completarea universului “Șase (-)”, iat celelalte două lansări, ”Ploaie de Foc” și ”Luna și noi” // Live @ Awake (feat. Filarmonica de Stat Târgu Mureș), au reușit să le ofere fanilor o experiență inedită în cadrul concertului de la Arene.

Grafica albumului “Șase (-)” este concepută de Agi (Adrian Iota). Cele șase simboluri de pe copertă, fiecare aparținând uneia dintre piese, sunt așezate în forma unui zar. Albumul conține și alte „surprize”, fiecare fiind îndemnat să le descopere singur. Noul album “Șase (-)” este disponibil, în format fizic și digital, aici.

Vița de Vie și-a început activitatea în 1996. Trupa îi are în componență pe Adrian Despot (voce, chitară), Sorin Pupe Tănase (tobe), Cezar Popescu (chitară), Adrian Ciuplea (bas, violoncel) și Mihai Ardelean (clape).