LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți Stars

Ultima seară a audițiilor pe nevăzute de la Vocea României 2018 – VIDEO

Share

Audițiile pe nevăzute de la Vocea României 2018 au ajuns la final. Află care sunt concurenții ce completează echipele și citește rezumatul serii de 19 octombrie.

Echipele de la Vocea României 2018 au următoarea componență:

 • Smiley: Lina Sanden, Claudiu Fălămaș, Bogdan Ioan, Vitalie Maciunschi, Andrei Voicu, Sorina Bică (“cel mai rock timbru feminin” din sezon), Lavinia Rusu, Letiția Roman, Andreea Popa, Mihnea Vîlceanu, Silviu Murariu, Daria Mirea, Dalina Nemeș, Evelina Găvan, Geanina Militaru
 • Irina Rimes: Alex Dragu, Antinia Simion, Lăcrămioara Bradoschi, Dora Gaitanovici, Alina Statie, Odri Bârcă, Eduard Malaeru, Feihong Basigu, Oana Tăbultoc, Eva Timuș, Maria Andrici, Ștefania Roman, Gabriela Munteanu, Silvia Vîrlan
 • Tudor Chirilă: Maria Pop, Romaniţa Fricosu, Origen Todoran, Alma Boiangiu, Cristian Alexa, Daria Tănasă, Sandor Dombi, Luiza Cobori, Mara Căptaru, Dana Olteanu, Joel Benson, Luciana Răducanu, Alexandra Cuza, Mihai Meiroș, Teodora Stoica
 • Andra: Sara Chiavegato, Claudia Popina, Claudia Negruț, Diana Strat, Renate Grad, Nicoleta Oancea, Elena Hasna, Mihai Turbatu, Mădălina Celine Coca, Cristina Budeanu, Silvia Preda, Izabela Barbu, Maria Udrea, Florian Popa

Evelina Găvan – “Use Somebody”

Evelina are 25 de ani și este medic rezident neurolog. Muzica a reprezentat un hobby pentru tânără, dar crede că între această pasiune și meseria de medic există o legătură – în ambele găsește provocări. La audițiile pe nevăzute, Evelina a interpretat piesa celor de la Kings of Leon, “Use Somebody”. Smiley a fost cel care s-a întors.

Sunt foarte încântat de interpretarea ta, de felul în care ți-ai controlat emisia și emoția“, i-a spus antrenorul Evelinei.

Evelina este concurentul care a completat echipa Smiley.

Geanina Militaru – “Oops!…I Did It Again”

În vârstă de 29 de ani, Geanina s-a mutat recent la Paris și cântă la metrou. Tânăra a făcut parte din trupa Etnic. Vede în Vocea României o oportunitate de a avea o carieră în muzică și de a se întoarce acasă. Geanina a cântat într-o manieră jazzy piesa lui Britney Spears, “Oops!…I Did It Again” și i-a cucerit pe cei patru antrenori.

Irina Rimes a apreciat interpretarea originală și a observat că Geanina cunoaște niște “chichițe de jazz”. Tudor a vorbit despre cântatul pe stradă și cum acesta te poate lansa. A dat-o exemplu pe franțuzoaica Zaz.

Surpriza momentului a fost Smiley care s-a întors, deși avea echipa completă. “M-am gândit să mai adaug un concurent”, a spus juratul.

Regulile jocului au fost schimbate. Geanina a decis să meargă în echipa Smiley, care numără acum 15 concurenți. În etapa Confruntărilor, vom asista la un prim moment cu trei concurenți, nu doar doi.

Florian Popa – “Tu ești primăvara mea”

În vârstă de 28 de ani, Florian este arhidiacon și membru al Coralei “Armonia” din Constanța. Le-a cucerit pe cele două antrenoare cu piesa “Tu ești primăvara mea”.

“Ar fi o mare bucurie să mă alegi pe mine. Îmi caut un băiat înspre Aurelian Andreescu și ai venit“, a spus Andra.

Eu o iubesc foarte mult pe Andra, dar sunt gata să mă bat. Ai cântat foarte cald, corect.“, a continuat Irina.

Au urmat alte momente muzicale. Concurentul a cântat alături de Andra piesa “Oameni”, iar în duet cu Irina melodia “Copacul”. În cele din urmă, Florian a decis să meargă în echipa Andrei, ocupând astfel ultimul loc.

Alexandra Cuza – “I Put A Spell On You”

Originară din Suceava, Alexandra are 24 și lucrează în domeniul jurnalismului. A moștenit pasiunea pentru muzică de la tatăl său care este chitarist. Interpretarea Alexandrei i-a făcut pe Tudor și Irina să apese butonul.

“Îmi lipsește o voce blues-rock, blues-ul ăla de infractor din Chicago. Foarte tare! Nu am o voce ca a ta!“, a spus Tudor.

Ești un munte de talent. Vocea ta m-a făcut să te vreau foarte tare!“, a comentat Irina.

Alexandra a ales blues-ul rock și a mers în echipa lui Tudor.

Mihai Meiroș – “Skin”

Mihai are 32 de ani și este MC. Dragostea pentru muzică a început în perioada în care lucra ca ospătar într-un pub, iar un prieten i-a propus să cânte. A venit la Vocea României pentru că vrea o schimbare în viața sa, să evolueze pe plan muzical și să își facă fiul mândru.

Mihai a cântat piesa lui Rag’n’Bone Man, “Skin”. Tudor a apăsat butonul. Smiley a spus că s-ar fi întors dacă nu avea echipa completă. Mihai a ocupat ultimul loc disponibil în echipa lui Tudor.

Silvia Vîrlan – “Love On The Brain”

Silvia are 34 de ani, este profesoară de canto și solist vocal. Deși este dificil să trăiești din muzică și ai nevoie de promovare să te impui cu piese proprii, Silvia a văzut o oportunitate în participarea la Vocea României. Ea a cântat piesa Rihannei, “Love On The Brain”. Irina Rimes a fost cea care s-a întors.

Jurata s-a bucurat să o aibă în echipă pe Silvia și a menționat că această piesă nu este ușor de cântat, atât din punct de vedere tehnic, cât și din punctul de vedere al transmiterii emoțiilor.

Teodora Stoica – “Royals”

Deși emoțiile o copleșesc atunci când este pe scenă și nu sunt dintre cele mai constructive, Teodora a creat un moment ce i-a impresionat pe Tudor, Irina și Andra. Toți aveau echipele complete, dar și-au dorit să apese butonul. Printr-un slalom pe finalul cântecului, Tudor Chirilă a fost cel care a declașat toate cele trei butoane. Pentru a doua oară, o echipă ajunge la 15 concurenți, iar un viitor duet din runda Conruntărilor se va transforma într-o luptă în trei.

Chiar dacă am echipa completă, am zis să mă întorc de recunoaștere a talentului“, a spus Andra.

Vocea ta merita o întoarcere“, a adăugat Chirilă.

Teodora l-a ales pe Tudor.

Nu s-au calificat următorii participanți:

 • Sandra Tudorache (16 ani) a cântat “Scared to be lonely” (Martin Garrix & Dua Lipa)
 • Antonia Stancu (22 de ani) a cântat “Friends” (Marshmello & Anne-Marie)
 • Sonia Apostol (16 ani) a cântat “Kisses Back” (Matthew Koma)
 • Ilona Artene (23 de ani) a cântat “Hurt” (Christina Aguilera)
 • Mihai Karaghiannis (23 de ani) a cântat “Beggin” (Madcon)
 • Agatha Gazda (16 ani) a cântat “Jolene” (Dolly Parton)
 • Cristina Marica (19 ani) a cântat “TOY” (Netta)
 • Andreea Roșianu (34 de ani) a cântat “Be The One” (Dua Lipa)

Audiența celui de-al 8-lea episod Vocea României 2018

Cea de-a opta ediție a sezonului 8 Vocea României a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, se arată într-un comunicat ProTV. Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 10,8 puncte de rating și 31,4 % share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 4,4 puncte de rating și 12,8 % share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1,9 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Vocea României, iar în minutul de maximă audiență de la 21:49, aproape 2,4 milioane de români au fost cu ochii pe cea mai tare competiție a vocilor.

Tags: