LOADING

Type to search

RCAST.NET
Diverse Melodii Trupe

Ascultă noua baladă a lui Slash, “The One You Loved Is Gone” – AUDIO

Share

Slash a lansat cea mai melancolică piesă de pe albumul “Living the Dream”. Noua melodie se numește “The One You Loved Is Gone” și vorbește despre durerea pe care o simți atunci când pierzi ceva ”atât de pur și frumos”.

Concert Slash la Arenele Romane din Bucuresti pe 28 iunie 2015 (foto: Alex Chelba / InfoMusic.ro)

După single-ul incisiv “Mind Your Manners”Slash revine cu o piesă lentă, cu un mesaj emoționant. Melodia se numește “The One You Loved Is Gone“, titlul oferind practic un rezumat al întregii piese.

””The One You Loved Is Gone” este o piesă care cred că a ieșit foarte bine din punct de vedere instrumental și vocal”, a declarat Slash într-un interviu pe iHeart Radio, mărturisind că este una dintre piesele lui preferate de pe albumul ”Living The Dream”.

Materialul a fost lansat pe 21 septembrie și este un disc de care Slash este foarte mândru.

”A fost foarte distractiv să-l înregistrăm. Ne-am simțit grozav. Am lucrat într-un studio pe care tocmai l-am construit și știi cum e, mi-a fost dor de băieți. Am intrat și am început să-i dăm bice. A fost fain”, a detaliat Slash.

AUDIO: Slash – “The One You Loved Is Gone”

Albumul “Living the Dream” include 12 piese, la care Slash, Myles Kennedy (voce), Brent Fitz (tobe), Todd Kerns (bas, voce) și Frank Sidoris (chitară, voce) au lucrat împreună cu reputatul producător Michael “Elvis” Baskette. Acesta este recunoscut pentru colaborările sale cu nume sonore ale rock-ului internațional, precum Alter Bridge, Iggy Pop și Incubus.

Tracklist “Living the Dream” – Slash cu Myles Kennedy & The Conspirators:

 1. The Call Of The Wild
 2. Serve You Right
 3. My Antidote
 4. Mind Your Manners
 5. Lost Inside The Girl
 6. Read Between The Lines
 7. Slow Grind
 8. The One You Loved Is Gone
 9. Driving Rain
 10. Sugar Cane
 11. The Great Pretender
 12. Boulevard Of Broken Hearts

Slash cu Myles Kennedy and The Conspirators au susținut două concerte în România. În 2013 au avut un concert sold out la Sala Palatului, iar în 2015 au umplut Arenele Romane.

Tags: