LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Un actor din Lost și The 100 vine la Comic Con Iași

Share
un-actor-din-lost-si-the-100-vine-la-comic-con-iasi

Comic Con România sărbătorește anul acesta 10 ani, prilej cu care își extinde universul fantastic și în capitala Moldovei, la Iași. Evenimentul va avea loc loc în cadrul Digital Throne, un festival de 10 zile, pe scenele căruia vor cânta cunoscuți artiști internaționali și peste 700 de jucători profesioniști din 120 de țări vor concura în finalele Campionatului Mondial de Esports, cu premii totale de 500.000 de dolari.

La Comic Con Iași, participanții vor avea șansa de a-și cunoaște actorii favoriți, de a se fotografia individual cu ei, de a obține autograful lor personalizat și de a purta discuții live în cadrul panel-urilor de Q&A, de unde pot afla și amănunte neștiute de pe platourile de filmare.

Primul invitat anunțat la Comic Con Iași este Henry Ian Cusick. Actorul de origini peruviană și scoțiană, are în palmares roluri în producții care au făcut istorie la Hollywood. Pentru interpretarea lui Desmond a primit și o nominalizare la Premiile Emmy, una dintre multele nominalizări și trofee de care s-a bucurat serialul “Lost” de-a lungul timpului, considerat unul dintre cele mai bune seriale realizate vreodată. “Lost” a avut parte de șase sezoane, înregistrând audiențe record, primul episod fiind urmărit de 16 milioane de oameni, iar media situându-se apoi la 11 milioane per episod.

Cusick s-a făcut remarcat și în thriller-ul politic “Scandal”, unde l-a jucat pe Stephen Finch, unul dintre partenerii Oliviei Pope, dar și în seria post-apocaliptică “The 100”. A mai făcut parte și din distribuția unor producții precum “The Passage”, “MacGyver”, “Law & Order” sau “Body of Proof”, iar debutul l-a avut în tea

 » Citește continuarea pe pagina autorului