LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Alina Eremia a lansat EP-ul “OH, NO!” – AUDIO

Share
alina-eremia-a-lansat-ep-ul-“oh,-no!”-–-audio

Muzică nouă Alina Eremia a lansat piesa “Cine-i focul, cine-i apa” – AUDIO

Alina Eremia a lansat “Cine-i focul, cine-i apa”, o piesă care te va surprinde visând datorită versurilor și a sound-ului misterios și împăciuitor în același timp. Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

acum o lună

pe

26/04/2023

Alina Eremia - Cine-i focul, cine-i apa

Alina Eremia – Cine-i focul, cine-i apa │ FOTO: captură YouTube / Alina Eremia

Într-o relație de iubire este posibil ca partenerii să fie două elemente diferite, dar cum găsești, totuși, echilibrul între foc și apă? De fapt, aici e farmecul, focul și apa pot deveni, cu ajutorul comunicării și înțelegerii, yin și yang. Piesa a fost scrisă de Alex Pelin, Alina Eremia și Alexandru Turcu, care s-a ocupat și de partea de producție.

” este despre contraste și contrastele se atrag, chiar dacă uneori ies scântei. Am scris piesa împreună cu Alex Pelin și Turcu într-o sesiune, acum un an, dar am așteptat să-și găsească momentul perfect să ajungă la urechile oamenilor. Piesa poate fi ascultată timp de o săptămână exclusiv pe platformele digitale, timp în care se editează ultimele secvențe din clip. Sper să vă placă la fel de mult cât mi-a plăcut mie să lucrez la ea și să o cânt”, a declarat Alina Eremia.

AUDIO: Alina Eremia – Cine-i focul, cine-i apa

Alina Eremia a debutat în industria muzicală la vârsta de 5 ani. În 2005, a reprezentat România la Junior Eurovision Song Contest 2005 cu piesa “Țurai”. Începând cu anul 2008, Alina a colaborat cu Disney România, dublând vocea lui Pocahontas și Belle în “Frumoasa și Bestia”. În 2021, artista a lansat cel de-al doilea album, “Déjà Vu”, care a primit titlul de Best Album la The Artist Awards 2021. Cântecele și colaborările ei au fost întotdeauna în topuri, iar printre cele mai recunoscute hituri ale Alinei se numără “Cum se face”, “A fost o nebunie”, “În dreapta ta”, colaborarea cu Vescan, “Tatuaj” și “Noi”.

În 2022, Alina Eremia s-a bucurat de succes cu single-uri care au ajuns rapid pe locul 1, cum ar fi “Supertare”, cu Connect-R, care le-a adus și premiul pentru cea mai bună colaborare a anului la The Artist Awards 2022, și “Cerul roșu”. În acest an, Alina a lansat EP-ul “Metamorphosis”, pentru care a experimentat noi sunete și a colaborat cu nume precum Sak Noel, Ilkan Gunuc, Arem Ozguc și Arman Aydin. Recent, ea a lansat “Ai fost”, o colaborare cu Mario Fresh.

Muzică nouă Alina Eremia şi Romanian House Mafia prezintă piesa “The Plan” – AUDIO

Alina Eremia a lansat o nouă colaborare în 2023, de această dată o piesă tipică de club, “The Plan”. Este o colaborare cu Romanian House Mafia, care are un bas şi nişte clape cu un sound foarte dance.

Publicat

acum 3 luni

pe

22/02/2023

Coperta single Romanian House Mafia Alina Eremia The Plan

Coperta single Romanian House Mafia Alina Eremia The Plan │ FOTO: Global Records

“The Plan” este o melodie catchy, cu un sound de început de ani 2000 şi aminteşte de hiturile Alexandrei Stan de acum un deceniu. A strâns aproape 140.000 de vizualizări pe YouTube în doar 4 zile şi are un bas care o transformă în imn de dance floor. De muzică s-au ocupat Yoshi Breen, Alida, Marcel Botezan, Sebastian Barac. Producţia e semnată Alex Cotoi, Sebastian Barac şi Marcel Botezan.

 » Citește continuarea pe pagina autorului