LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Golden Buzz-ul lui Andi Moisescu a mers la Bianca Mihalcea, pentru un dans ca “un strigăt”

Share
golden-buzz-ul-lui-andi-moisescu-a-mers-la-bianca-mihalcea,-pentru-un-dans-ca-“un-strigat”

“Motto-ul meu e: Go big, or go home”, cu această atitudine s-a prezentat Belu Alexandru în cea de-a patra ediție a emisiunii Românii au talent 2022. Originar din Timișoara, Belu, zis DJ Hugo Arthur, a venit extrem de încrezător la audiții, convins că un număr ca al său nu a mai fost prezentat până acum în acest concurs.

Cine e DJ Hugo Arthur de la Românii au talent 2022

În vârstă de 14 ani, Belu devine DJ Hugo Arthur atunci când urcă pe scenă. Îi place să mixeze muzică, mărturisind că a învățat să facă asta uitându-se la marii DJ. Își dorește să câștige Românii au talent 2022 și a recunoscut-o fără sfială și în fața camerelor.

DJ Hugo Arthur, despre numărul său de Românii au talent 2022: “Am lucrat la un mix 6 luni, pentru că vreau să câștig “Românii au talent””

“Mixez melodii. Le schimb sunetul, bpm-ul, o grămadă de chestii. Bag efecte noi. Am învățat uitându-mă la alți Dj – DJ David Guetta, Martin Garrix. Tot uitându-mă, am învățat. Aparatele mele sunt foarte performante și eu le estimez la peste 3 milioane de efecte. Eu zic că știu cam 100.000, dar 10.000 le folosesc încontinuu.

Pentru “Românii au talent” am lucrat la un mix 6 luni, pentru că vreau să câștig “Românii au talent”. Să fim sinceri, cine nu vrea să câștige Românii au talent? În primul rând, și banii sunt buni. Nu pot să fiu ipocrit să zic că nu sunt buni. Eu cred și sunt 100% sigur că o să intru în istorie ca fiind primul copil care face chestia asta”, a spus Hugo în promo-ul difuzat înainte de a urca pe scenă.

Tot optimismul pe care Hugo l-a afișat până la întâlnirea cu jurații a început să pălească în fața poveștii sale de viață. Întrebat de Andi cum s-a apucat de DJing, Belu a povestit că tatăl său i-a descoperit această înclinație și că totul are în spate o experiență tristă.

DJ Hugo Arthur, despre bullying-ul suferit la școală: “De multe ori (învățătoarea) mă pedepsea fără să-mi zică de ce sunt pedepsit, cu toate că eu eram premiant”

“Tatăl meu l-a descoperit (talentul lui). Eu am avut la școală parte de bullying, nu mă lăsau în pace. Totul a pornit de la învățătoare. Eu nici n-am știut, de multe ori, de ce sunt pedepsit (…) De multe ori mă pedepsea fără să-mi zică de ce sunt pedepsit, cu toate că eu eram premiant, eram locul 1. Era bătaie de joc”, a răspuns Hugo, dând de înțeles că atât învățătoarea, cât și colegii se purtau urât cu el.

În testimonialul înregistrat de părinții lui Hugo, cei doi detaliază momentele extrem de dificile prin care acesta a trecut în clasele primare. Tatăl lui Hugo e convins aceste lucruri l-au afectat enorm, mama sa dând de înțeles că a rămas cu un tic nervos la ochi: “e pe tratament și totuși nu îi trece”.

Tatăl lui DJ Hugo: “Pasiunea lui a venit după ce s-a întâmplat la școală. Am zis să-l scot în lume, să-i arăt că există totuși și oameni care pot să-l aprecieze”

Pentru a nu mai fi agresat de colegi, părinții au luat decizia ca Hugo să facă școala de acasă. Ultimii doi ani i-a petrecut, astfel, alături de părinți, tot în această perioadă dezvoltându-și pasiunea pentru DJing.

“În 2019, de Crăciun, tatăl meu mi-a cumpărat o consolă numită DDJ-Sb3. Tatăl meu și-a vândut mașina ca să mi le cumpere.”

Andi Moisescu a dezvăluit că un astfel de echipament costă în jur de 10.000 de euro,

 » Citește continuarea pe pagina autorului