Sia dezvăluie că a devenit bunică

Într-un interviu acordat lui Zane Lowe, Sia a zis: „Cel mai mic fiu al meu a devenit tatăl a doi copii. Sunt terifiată. Nu, sunt bine. Îmi spun nana.”

Sia a vorbit și despre decizia de a adopta – ea a explicat că băieții puteau să rămână în plasament până la vârsta de 21 de ani, dar și-a dorit să-i scoată din sistem pentru a le oferi o viață mai stabilă.

„Sistemul de plasament ne dezamăgește. Și nu o spun din experiența mea, ci din experiența fiilor mei. Au fost în 18 locuri diferite în cei 18 ani de viață. Totul a fost un roller coaster nebun.

Ei mi-au spus ceva și eu am descoperit altceva. Am început să le impun limite foarte clare. Le spun că fac asta pentru că sunt mama lor și pentru că îi iubesc. Nu am nicio agendă ascunsă, doar faptul că vă iubesc și nu vreau să vă văd în pușcărie.”

Cântăreața a mai povestit cum ambii copii au suferit traume complexe în plasament, motiv pentru care le-a oferit ajutor psihologic specializat.

„Unul abia ce a terminat și pur și simplu înflorește și este lumina vieții mele. Îl iubesc enorm. Cel mic încă își procesează propriile traume, dar îmi păstrez speranța că le va face față. Mi-a luat 41 de ani să-mi rezolv propriile mele traume.

Nu îmi doresc asta pentru ei, dar nu poți forța pe nimeni. Traumele ies la iveală atunci când ești într-un mediu sigur și atunci când ești psihic pregătit. Așa că încerc să fac ce e mai bine pentru ei.”

UN SITE DE MUZICA