Katy Perry vorbeşte deschis despre momentul în care a vrut să se sinucidă

În 2017, artista, 35 de ani, s-a despărțit pentru scurt timp de Orlando Bloom, 43 de ani, moment în care lumea ei s-a prăbușit.

Tot atunci, albumul ei „Witness” nu a avut succesul așteptat, așa că Perry s-a simțit pur și simplu lipsită de orice speranță.

„Cariera mea mergea din ce în ce mai sus, iar apoi am avut o mică turnură, nu importantă dintr-o perspectivă exterioară, dar pentru mine a fost seismică. Mă despărțisem de iubitul meu, care acum este tatăl copilului meu, și aveam mari așteptări de la albumul meu.

Însă validarea nu m-a dus pe cele mai înalte culmi, așa că m-am prăbușit. Recunoștința mi-a salvat viața, iar dacă nu apelam la ea, probabil m-aș fi înconjurat de tristețea mea și aș fi sărit. Dar am găsit modalități prin care să fiu recunoscătoare.

Dacă lucrurile devin extrem de grele, îmi spun: sunt recunoscătoare, sunt recunoscătoare. A fost foarte important pentru mine să fiu distrusă, pentru a putea să mă adun într-o altă formă.”

Perry și Bloom s-au cunoscut la Globurile de Aur din 2016 și au avut o relație on-off până în clipa în care s-au logodit în 2019, de Ziua Îndrăgostiților. În mai, artista a anunțat că este gravidă, iar o lună mai târziu a dezvăluit că vor avea o fetiță împreună.

UN SITE DE MUZICA