Videoclip oficial: Deliric – ASAP (feat. Vlad Flueraru)

Deliric și Vlad Flueraru ne vorbesc despre o altfel de iubire, ce merită atenția noastră “ASAP”. Noul single vine acompaniat de un videoclip regizat de Hypno.

În vreme ce muzica pop abundă de piese de dragoste, Deliric și Vlad Flueraru ne propun o altfel de iubire, ce implică un grad ridicat de responsabilizare. “ASAP” este o piesă ce vorbește despre efectele negative ale plasticului, melodia venind la pachet cu o campanie de conștientizare, prin intermediul căreia ni se oferă informații și posibile soluții de îmbunătățire a vieții noastre de zi cu zi.

“Plasticul nu face parte doar din viața noastră, ci și din noi.

Statistica spune că anual mâncăm 50.000 de microparticule de plastic dacă suntem adulți și 40.000 dacă suntem copii. Vorbim aici de orice plastic mai mic de 5 mm.

Microplasticul din mări și oceane absoarbe mercurul și plumbul și apoi este ingerat de peștii pe care îi mâncăm. Iar prin hainele pe care le purtăm, plasticul se absoarbe în piele (…).

Nu doar pentru că îl cumpărăm în diverse produse pe care le plătim, ci pentru că, dacă anul acesta România nu-și atinge țintele legate de reciclare stabilite de Uniunea Europeană, vom plăti amenzi de sute de mii de euro zilnic.

Iar în acest moment suntem pe ultimele locuri în clasamentul european al reciclării.

Trebuie să revalorificăm acest plastic aruncat ASAP. Mai puține discuții, mai multă acțiune!”, este menționat pe site-ul asap-romania.ro.

INFO MUSIC