Rammstein a compus muzică nouă în izolare, încă nu se ştie dacă va rezulta un album nou

La un an distanţă de la lansarea albumului “Rammstein”, sunt semne că metaliştii germani ar pregăti noi piese. În cadrul unei apariţii la Rodeo Radio, toboşarul trupei, Christoph Schneider a confirmat că formaţia a lucrat la material nou în această perioadă de izolare.

Ultimul album Rammstein a sosit în mai 2019 şi toate indiciile arătau că ar fi ultimul din cariera trupei. Trecuse un deceniu de la release-ul precedent, “Liebe Ist Fur Alle Da” (lansat în 2009). Acum toboşarul Christoph Schneider a oferit indicii că “există multe idei şi piese neterminate”. Am aflat şi că artiştii s-au întâlnit şi încă lucrează la piese noi. Totuşi muzicianul avertizează că nu e nici o garanţie că aceste track-uri se vor transforma într-un album.

Christoph a apărut ca invitat al podcastului Rodeo Radio pe 13 iunie, pentru a oferi toate aceste detalii. Podcastul respectiv este difuzat pe postul german Radio Rob. În luna mai a acestui an Rammstein a fost nevoită să îşi amâne turneul american din 2020, din cauza restricţiilor legate de pandemia de Covid-19. Ar fi trebuit să debuteze pe 20 august în Montreal, Quebec, Canada şi să se încheie pe 27 septembrie în Mexico City.

INFO MUSIC