LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți Stars

(VIDEO) Post Malone are o piesă nouă, “Tommy Lee”, colaborare cu Tyla Yaweh

Share

Post Malone, cunoscut mai nou ca “omul care l-a scos pe Ozzy din depresie” are o nouă piesă în colaborare cu Tyla Yaweh. Noul track se numeşte “Tommy Lee” şi pare o odă dedicată vieţii hedoniste a toboşarului Motley Crue. Află controversa acestui single şi urmăreşte clipul său în articol.

Înainte de apariţia piesei “Tommy Lee” mai toate site-urile de muzică au scris că Tommy Lee cântă la tobe pe acest track, doar că… nu prea se aud tobe, ci mai degrabă sample-uri generice de percuţie. Ulterior s-a aflat că toboşarul Motley Crue nu este implicat în acest proiect muzical. De fapt Tommy va contribui la un remix, care va fi lansat săptămâna viitoare, deşi nici acolo nu este clar care e rolul său. Tommy a fost ocupat în ultima vreme cu cariera solo, lansând două piese, “Knock Me Down” şi “Tops”. Nici pe acele single-uri nu e foarte clară implicarea sa, decât cu o minimă apariţie vocală, eventual percuţie.

Despre melodia lui Tyla Yaweh cu Posty, artistul a declarat următoarele:

E un hit. Este o odă dedicată vieţii de rock star, pe care oamenii din hip-hop tot vorbesc. Îl cunosc pe Post Malone de ceva vreme şi băiatul ăsta e un star rock, e un maniac.

Viaţa de rock star a toboşarului Motley Crue, de fapt a trupei a devenit şi subiect de film Netflix în ultimul an, prin producţia “The Dirt”. Tommy era jucat de rapperul Machine Gun Kelly, care a rămas aşa bine în personaj încât s-a apucat de cântat rock cu Travis Barker şi va scoate un album ce abordează acest gen în curând.

INFO MUSIC