VIDEO: H.E.R. protestează prin muzică – artista a lansat piesa „I Can’t Breathe”

Artista a ținut un concert online în cadrul seriei iHeartRadio Living Room Concert, iar prima piesă din setlist a fost cea de mai sus.

„Doar după titlu, îți poți da seama că dezvăluie ceva foarte dureros. Versurile au fost destul de ușor de scris, deoarece vin dintr-o conversație pe care am avut-o cu întâmplările de acum, cu ceea ce s-a întâmplat până acum și cu schimbarea pe care trebuie să o vedem.

Cred că muzica are putere atunci când vorbim de schimbare și de vindecare, iar ăsta este motivul pentru care am scris acest cântec – pentru a pune un semn în istorie”, a spus H.E.R.

„All of the names you refuse to remember/Was somebody’s brother or friend, son to a mother that’s crying, saying/I can’t breathe, you’re taking my life from me”, spun versurile melodiei.

Titlul face referire și la cuvintele lui George Floyd, bărbatul de culoare care a fost omorât de un polițist alb, deoarece a stat cu genunchiul pe gâtul său, în timp ce el nu mai putea să respire, iar oamenii din jur filmau. Moartea lui George a dus la protestele din America.

UN SITE DE MUZICA