Noah Cyrus mărturiseşte cât de greu a fost să crească în umbra surorii sale, Miley Cyrus

Artista a lansat recent melodia „Young & Sad” care conține versuri precum: „My sister’s like sunshine, bringing good light wherever she’ll go/ and I was born to rain clouds, blessed in her shadows.”

În vârstă de 20 de ani, mica-Cyrus a ținut un live pe contul ei de Instagram, unde a vorbit mai mult despre mesajul din spatele noului ei cântec. La un moment dat, tânăra a început să plângă, amintindu-și de criticile pe care le-a înfruntat când era mai mică.

Având în vedere familia în care m-am născut, toată lumea mi-a făcut viața complicată pentru că era complicat să fiu sora mai mică a lui Miley. Mereu am simțit că sunt acea persoana de care nu-i pasă nimănui, din cauza lucrurilor pe care oamenii le spuneau despre mine în online.

Noah a purtat o conversație foarte vulnerabilă cu fanii și a admis faptul că a crezut că va sta mereu în umbra lui Miley.

Asta am auzit toată viața mea, în fiecare zi. Ori eram asta, ori nu eram îndeajuns de bună, ori era modul în care arăt sau cel în care mă comport. Așa cum am spus zilele trecute, uneori am senzația că nici nu respir cum trebuie.

UN SITE DE MUZICA