Tot ce ştim despre piesa pe care Lady Gaga şi Ariana Grande o vor lansa împreună

Lady Gaga și-a anunțat deja fanii că 29 mai va fi ziua în care-și va lansa cel mai recent material muzical, „Chromatica.”

Artista a dezvăluit că albumul va avea mai multe colaborări muzicale cu artiști celebri, iar cea cu Ariana Grande ne-a atras atenția în mod special.

Dacă 29 mai ți se pare la ani lumină distanță, atunci poți să-ți încercuiești în calendar ziua de 22 mai, deoarece vei putea asculta „Rain on Me”, melodia celor două cântărețe.

Nu au fost dezvăluite alte detalii despre cântec, însă într-un interviu pe care Gaga l-a dat recent celor de la papermag.com, a spus: „este o melodie puternică despre toate lacrimile.”

A vorbit despre cum e bine să te lași să experimentezi devastarea, deoarece este un mesaj care a rezonat puternic atât cu ea, cât și cu Grade, ambele experimentând traume majore cât timp au fost în lumina reflectoarelor.

Am stat cu ea și am vorbit despre viețile noastre. Două femei care au o conversație despre cum să meargă mai departe și cum să rămână recunoscătoare pentru ceea ce fac. Nu este ușor să fii faimos.

UN SITE DE MUZICA