Ariana Grande a explicat de ce nu va compune un album în timpul carantinei – Video

Ariana Grande nu se alătură muzicienilor care profită de perioada de izolare pentru a lansa noi albume muzicale. În cadrul unui interviu recent, artista a explicat care e motivul din spatele acestei decizii. Mai multe detalii în articol.

Ariana Grande a fost invitată la podcastul “Apple Music’s At Home”, găzduit de Zane Lowe și a vorbit despre colaborarea cu Justin Bieber pentru piesa “Stuck with U”, dar și despre motivul pentru care refuză să acorde interviuri și improbabilitatea realizării unui nou album în carantină.

Pe 8 mai, Grande și Bieber au lansat “Stuck With U”, prima lor colaborare, o piesă de dragoste emoționantă. Grande i-a spus lui Lowe că speră că melodia îi poate face pe oameni să se simtă mai puțin singuri și îi poate impulsiona să doneze. Vânzările înregistrate de această piesă vor merge către First Responders Children’s Foundation, ce oferă subvenții și burse pentru copiii lucrătorilor din domeniul sănătății, tehnicieni medicali de urgență, paramedici, ofițeri de poliție și pompieri care servesc publicul din primele linii în contextul pandemiei globale.

Am vrut să scoatem muzică deoarece muzica este lucrul care-i face pe oameni să se simtă bine. Este cea care ajunge cel mai bine la sufletele oamenilor și am vrut să îi umplem de optimism, 

a spus Ariana Grande.

În ciuda faptului că a lucrat la muzică nouă, publicul nu trebuie să se aștepte la un viitor material discografic prea curând. Deși cântăreața i-a spus lui Lowe că lucrează la muzică în această perioada de izolare, nu simte că este momentul potrivit pentru a lansa un proiect complet.

Nu mă simt cu adevărat confortabil să scot nimic acum. Pentru că este un moment foarte dificil din toate punctele de vedere.

INFO MUSIC