Videoclip oficial: ANTONIA – Como ¡Ay!

ANTONIA a cooptat-o pe Alina Ceuşan, creatoare de conţinut, influencer pe Instagram şi participantă la Asia Express pentru un videoclip incendiar.

“Como Ay” este o piesă de club, dansabilă la modul sacadat, plină de bas şi sintetizatoare care fac să reverbeze bolizii celor care ascultă la maxim EDM.

Despre noul single şi clip ANTONIA a spus următoarele:

Abia așteptam să lansez această piesă, este făcută de ceva timp și cred că acum a venit momentul potrivit să o împărtășesc cu voi. Mulțumesc lui Minelli, Spania99 și bineînțeles lui Alex Cotoi. Este unul dintre videoclipurile mele preferate și sunt mândră de echipa care a fost implicată în acest proiect, NGM, you rock! Mi-am dorit ca prin acest clip să arăt că mă simt bine în pielea mea, dar în același timp, să fie și funny.

Mă bucur că Alina a acceptat să fie parte din acest video, îmi place mult de ea, este frumoasă, a intrat bine în rol. Cu ocazia aceasta, am ajuns să o cunosc mai bine.

Video-ul de la “Como ¡Ay!” a fost regizat de Bogdan Păun și filmat de Alexandru Mureșan, concept de Andra Marta și Chris Poszet de la NGM Creative, produs de Loops Production.

Alina Ceușan a povestit experienţa de la filmări astfel:

Ca la filmările oricărui videoclip, am lungi ore de stat pe set, dar cu un rezultat superb. Mă bucur tare că am făcut parte din acest proiect, m-am simțit super bine pe set cu Antonia și echipa ei. Cred că a fost o oportunitate bună de colaborare dintre doi artiști Global din sfere diferite care cred eu, este benefică de ambele părți (aș fi cântat și eu, dar nu știu :)).

Antonia e o tipă foarte faină, down-to-earth, funny și beyond-laws beautiful. Îmi place mult energia ei și, deși a trebuit să fug de pe platou la un moment dat ca să ajung la un interviu, m-am bucurat de susținerea echipei din punct de vedere al programului. Abia aștept să-l vedem live, online, cu toții! Such a vibe!

Piesa Antoniei vine la puţin timp după release-ul “Muţi”, cu un videoclip filmat în casa artistei pe durata perioadei de izolare.

INFO MUSIC