LOADING

Type to search

RCAST.NET
Stars

Billie Eilish a compus un cântec nou-nouţ în carantină

Share

Billie Eilish este foarte productivă în izolare și se simte foarte bine, deoarece avea nevoie de această pauză. Într-un interviu recent pe care l-a acordat lui Zane Lowe de la Beats 1, ea spus:

Știu că începutul acestei perioade chiar i-a afectat pe oameni. Nu prea am avut experiența asta, deoarece am trișat. Am salvat doi cățeluși și n-am mai avut timp de nimic.

Billie și Finneas au profitat creativ de pandemie și au compus o piesă nou-nouță: 

Eu și Finneas am fost la subsol, unde am scris un întreg cântec, ceea ce este destul de rar pentru noi. Îmi place foarte mult ce a ieșit. Am spus fix ceea ce voiam să spun atunci când l-am scris.

Artista își păstrează optimismul – mărturisește că-i este dor de cântările live, dar, în același timp, se simte foarte bine:

Sincer, mă simt minunat. Chiar și în cântecul despre care-ți povesteam mai devreme am vorbit despre asta – știu că trebuie să mă simt nefericită acum pentru că nu mă văd cu nimeni și simt că este acest sentiment acum în aer prin care ești cumva obligat să-ți fie dor de cineva. Da, mi-e dor de prietenii apropiați, mi-e dor de oameni, normal, dar, în același timp, mă bucur și de spațiul de care am parte acum. Toată lumea are posibilitatea să crească în perioada asta. Sper că oamenii se lasă să crească, în loc doar să-și aducă aminte și să-și dorească să fie cu alți oameni.

UN SITE DE MUZICA