LOADING

Type to search

RCAST.NET
Stars

VIDEO: Martin Garrix a susţinut un concert pe barcă, pe canalele din Olanda

Share

În timp ce în România concertele de la fereastră sunt oprite de Poliția Română, pe motiv „că nu suntem în Italia”, în Olanda au loc concerte pe barcă, pe canalele care trec pe lângă casele oamenilor, fără ca nimeni să nu fie deranjat, dimpotrivă. 

După succesul pe care-l au concertele drive-in în Europa, Martin Garrix s-a gândit să încerce un nou tip de concert pe vreme de pandemie: concertele pe barcă. Ce-i drept, în Olanda au mai avut loc multe astfel de evenimente, dar nu și în această pandemie de la COVID-19. 

Evenimentul său s-a dovedit un adevărat succes în online, unde a fost urmărit de peste 2,2 milioane de oameni. Dar și în realitate, concertul de muzică dance a lui Martin a fost extrem de interesant, barca sa fiind urmărită de alte ambarcațiuni și chiar și de un ski jet, care spre final a făcut o demonstrație spectaculoasă de flyboard.  

Însă, după concertele drive-in, se pare că Olanda ar putea organiza astfel de evenimente live, cu public pe bărci, căci nu duce deloc lipsă de apă sau ambarcațiuni. 

https://www.facebook.com/martin.garrix/videos/230894908174470/?v=230894908174470

UN SITE DE MUZICA