LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți Stars

Videoclip oficial: Feli – Mă strigă mama

Share

Cu muzica scrisă de Feli împreună cu Șerban Cazan, Lucian Nagy, Florin Boka și Roland Kiss si versurile scrise de Feli împreună cu Vlad Cireșan, “Mă strigă mama” aduce în zilele noastre lecția iubirii necondiționate.

“Mi-am imaginat povestea părinților mei și sărutările pe care și le dădeau pe furiș în spatele salciei de la poarta bunicilor și pe toate le-am transformat în cântec. Să alegi dragostea în locul a orice material mi se pare culmea romantismului pentru îndrăgostiți și culmea durerii pentru părinții lor”, povestește Feli despre felia de viață pe care o mărturisește în “Mă strigă mama“.

Feli: “Mi se pare atât de frumos cum a știut mama să îl iubească pe tata ca pe nimeni altcineva!”

“Bunica și bunicul erau cu ochii în patru când știau că mama se întâlnește cu tata, care era mare crai, și ar fi dat averi ca ea să aleagă o variantă mai sigură și mai potolită pentru viitorul ei. Numai că ai mei au ales să se iubească „cu mâinile în buzunare”, fără nimic, dar cu inima plină. Mi se pare atât de frumos cum a știut mama să îl iubească pe tata ca pe nimeni altcineva!”, spune Feli.

Artist și songwriter, Feli este una dintre cele mai puternice voci din România. În luna noiembrie a anului 2017, artista a lansat primul ei album, “Eu sunt Feli”, în cadrul unui eveniment impresionant, alături de peste 150 de invitați la Teatrul Metropolis și 180.000 de oameni live pe Facebook. Primul album al artistei conține 7 piese noi, dar și piese cunoscute deja publicului, printre care, “Cine te crezi?”, “Creioane colorate”, “Timpul”, “Va urma” sau “Acasă”.

INFO MUSIC