VIDEO: Speak şi Ștefania au lansat clipuri la piesele „Ce face cu tine, ştie de la mine” şi „Petalele”

Speak și Ștefania au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din show-ul Asia Express. Cei doi au o relație frumoasă de iubire, iar în cadrul competiției s-au logodit.

Ambii sunt artiști și fac muzică, iar acum le-au pregătit o surpriză fanilor – au lansat clipuri pentru piesele „Ce face cu tine, știe de la mine” și „Petalele”.

„Ce face cu tine, știe de la mine” este semnată Speak, iar videoclipul este regizat de SAN. Melodia este o colaborare între Bodea Constantin (muzica) și Max Kissaru (Mix & Master).

Originar din Bacău, Speak a ajuns în București în anul 2007 și a intrat în gașca lui Alex Velea.

Ușor-ușor a devenit cântăreț și producător muzical, dar nu mulți știu că el a început ca DJ, fiind iubitor de muzică electronică.

Ștefania, pe de altă parte, a ajuns rapid la inima fanilor, iar muzica ei din prezent se bucură de mare succes. Melodia „Petalele” are peste 1 milion de vizualizări pe Youtube și ne-o arată pe tânără în ipostaze sexy, în timp ce dansează pe ritm.

Single-ul este produs in studiourile Hahaha Production, cu ajutorul unor persoane talentate precum: Serban Cazan, Raluk si Ana Stancu (muzica si text).

UN SITE DE MUZICA