LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți Stars

VIDEO: Cu ajutorul noului său videoclip – „Qué Chimba” – Maluma ajută familiile nevoiaşe

Share

Cu toate astea, artistul este determinat să-i ajute pe cei care au fost afectați de pandemia provocată de noul coronavirus. S-a întors în orașul său natal, Medellín, acolo unde fundația lui – El Arte de los Sueños – ajută familiile nevoiașe.

La 1 aprilie, în Columbia, erau raportate 1,065 cazuri de coronavirus și 17 morți. Peste 170 de familii de tineri sunt în prezent ajutate de fundația lui Maluma.

El abia ce și-a lansat videoclipul la piesa „Qué Chimba.” Melodia a devenit deja populară în țara lui natală și are peste 1 milion de vizualizări.

Clipul a fost filmat cu ajutorul unui telefon mobil, în februarie și martie, pe străzile din Europa, iar regia aparține lui Maluma și directorului său creativ, Tes.

Fundația lui a făcut donații considerabile și pentru sistemul medical columbian, iar acum, odată cu lansarea clipului, el a lansat provocarea „Qué Chimba Quedarse En Casa Challenge”, pentru a promova distanțarea socială într-un mod distractiv.

Fanii pot face dance-videos pe care apoi să le împartă cu artistul, prin hashtag-ul #QueChimbaQuedarseEnCasa. Maluma va promova preferatele sale pe pagina lui de Instagram, unde are peste 50 de milioane de urmăritori.

UN SITE DE MUZICA