Harry Styles live la Tiny Desk Concert îţi va face ziua mai frumoasă

Următorul invitat pe scena Tiny Desk Concert a fost Harry Styles, fostul membru al trupei One Direction, dar și unul dintre cei mai iubiți și apreciați artiști ai momentului.

El a venit însoțit de formația care îi este alături în turneu și au interpretat live mai multe piese de pe albumul “Fine Line”, printre care “Cherry”, “Watermelon Sugar”, “To Be So Lonely” și “Adore You”. 

Între interpretările live, artistul a povestit și despre procesul de creație al pieselor: de la ziua petrecută în orașul Nashville, care a condus la scrierea primei piese de pe album – “Watermelon Sugar”, până la sentimentul profund exprimat în piesa “Adore You.”

Harry Styles cunoaște cel mai mare succes internațional dintre foștii membri ai trupei One Direction, și demonstrează cu fiecare apariție că este un artist complet. O reprezentare perfectă a imaginii unui star pop în 2020.

Estetica dezvoltată în timp atât în stilul personal, cât și în ultimele videoclipuri lansate, reprezintă deja un statement al artistului.

Elementele artistice din videoclipuri, îmbinate cu imaginea lui unic și mesajele pieselor, îl aduc pe Harry Styles în topul artiștilor iconici din acest secol.

sursa UN SITE DE MUZICA