LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Videoclip oficial: Carla’s Dreams – Secrete

Share

Carla’s Dreams ne reaminteşte că afară e totuşi primăvară şi anotimpul dragostei, prin noua piesă “Secrete”. Track-ul primeşte un videoclip atipic pentru Carla’s, regizat de Roman Burlaca. Urmăreşte povestea cu gheişe şi samurai în articol.

“Secrete” se îndepărtează de identitatea vizuală clasică pentru Carla’s Dreams şi se ancorează în universul oriental. Povestea este spusă prin 3 perspective în clipul regizat de Roman Burlaca. Îl avem pe tânărul războinic, care se perfecţionează pentru a deveni un samurai, dar şi pe tânăra pregătită să fie gheişă. Aceasta este îmbăiata, îmbrăcată şi se pregăteşte pentru un mire… care ar putea fi chiar Moartea. În rolul personajului întunecat care duce sufletele pe lumea cealaltă pare să fie chiar Carla’s Dreams, cu o costumaţie ceva mai sumbră decât de obicei.

Este personajul Charon din mitologia greacă, cel care ducea într-o luntre sufletele în viaţa de după, navigând pe râul Styx. Povestea este una tragică, a doi îndrăgostiţi care nu pot fi împreună, aşa că aleg să îşi sfârşească viaţa. Versurile sunt totuşi mai puţin tragice şi mai degrabă romantice. Carla’s cântă despre înlănţuirea senzuală a iubiţilor, despre cădere şi ridicare, dar şi teamă că îndrăgostiţii nu vor mai nimeri în rai, după aşa multe căderi.

Melodia combină un pop depresiv cu sensibilităţi R&B şi întunecimea unui trip-hop cu instrumental ţinut la minim. Single-ul a debutat cu mesajul “Eu de azi nu ies din casă, tu ești casa mea”, potrivit vremurilor de auto izolare în care trăim. Piesa a fost scrisă de către Carla’s Dreams, iar de muzica s-a ocupat acelaşi artist, alături de Marcel Botezan şi Sebastian Barac. Este primul track lansat de Carla’s în 2020, care vine după un an 2019 ocupat.

Pe finalul anului trecut am putut asculta piesa “Seară de Seară”, după o colaborare cu Blacklist pe “Baila Conmigo”. O altă colaborare interesantă a venit în toamna lui 2019, cu Antonia pe piesa “Anxietate”. Pare să fie fost sezonul colaborărilor, pentru că şi featuring-ul cu Deliric pe “Dependent” a făcut senzaţie. Pe Carla’s îi vedem pe 30 mai 2020 la THE Concert alături de INNA şi Antonia, dacă totul merge bine şi pandemia de coronavirus se domoleşte.

sursa INFO MUSIC