LOADING

Type to search

RCAST.NET
Diverse

Videoclip oficial: Direcția 5 – Fii cum ești tu

Share

Direcția 5 a lansat o nouă piesă de dragoste, intitulată ”Fii cum ești tu”. Melodia este acompaniată de un videoclip ce plasează firul narativ într-o sală de bal, acolo unde multe povești de iubire își au începutul.

Noua piesă “Fii cum ești tu” este compusă de Marian Ionescu (muzica) și Dinu Olărașu (versuri). La voce îi putem asculta în duet pe Cristi Enache și Alina Crișan, fostă membră a trupei ASIA.

În 2016, Direcția 5 a lansat albumul “Love, Peace & Harmony“, odată cu sărbătorirea a 25 de ani de carieră. Alina și trupa au început colaborarea în 2015, de atunci lansând numeroase piese împreună. Alina este, de asemenea, o prezență constantă la concertele și evenimentele la care participă formația.

Format din Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Tony Seicarescu, Marius Keseri și Carmin Ionescu, grupul Direcția 5 a luat ființă în 1991, la București. În 1992, trupa lansează albumul “La vulturul de mare cu peștele în gheare”, după care pleacă în Bulgaria la festivalul “Orfeul de aur”, iar în octombrie prezintă două piese noi la festivalul de la Bregenz, Austria, unde obține premiul II, înregistrările live fiind transmise de MTV. Urmează o lungă istorie muzicală, ce face ca Direcția 5 să fie recunoscută și apreciată chiar și peste hotare.

Sursa: infomusic.ro