Videoclip oficial: Carla’s Dreams x Blacklist – Baila Conmigo

Carla’s Dreams ia cu asalt trending-ul şi în octombrie 2019 odată cu lansarea piesei “Baila Conmigo”. Acest track este o colaborare cu Blacklist şi primeşte un videoclip urban şi plin de coregrafii complexe. Urmăreşte noul clip în articol.

“Baila Conmigo” este un titlu care sună a piesă dansabilă şi veselă, dar Carla’s Dreams îşi păstrează vibe-ul şi sunetul nocturn şi plin de melancolie. Sintetizatorul grav imprimă totuşi un ritm care te cuprinde, aşa cum face şi trupa după fiecare lansare, când transmite fanilor mesajul “vă cuprindem”. Videoclipul abundă de nuanţe întunecate, un soi de vanta black care invadează un peisaj nocturn şi urban.

Dansurile amintesc de coregrafiile hip-hop ale anilor ’90. Interesantă şi noua costumaţie a lui Carla’s Dreams, care apare cu ochelari galbeni de soare şi un machiaj inspirat de un craniu şi un tigru, plus mănuşi albe de dragul contrastului. Toate dansurile protagoniştilor se desfăşoară pe şi în jurul unui Mercedes clasic. Cumva găştii de băieţi răi i se alătură o muză feminină, care intră în mrejele lor şi părăseşte peisajul rapid spre final.

Melodia are muzica şi textul compus de Blacklist, care s-a ocupat şi de producţie. Luna trecută Carla’s Dreams lansa piesa “Anxietate”, colaborare cu Antonia. Acela a fost ultimul capitol din seria “Nocturn”, poveste spusă în 10 episoade, fiecare cu câte un clip dedicat. Tot în acest an şi în aceeaşi poveste s-a încadrat şi colaborarea cu Deliric pe piesa “Dependent”.

Trebuie spus şi că “Baila Conmigo” nu este prima colaborare dintre Carla’s Dreams şi Blacklist, care au mai cântat împreună şi pe piesa “Tequila”. “Tequila” a fost de altfel piesa de debut a proiectului muzical Blacklist, lansată pe 7 decembrie 2017. A fost primul cântec interpretat de Carla’s şi compus de alt artist. A urcat în toate topurile din România şi Republica Moldova şi a primit o nominalizare la Premiul Radar de Media pentru melodia anului 2017.

Blacklist este un proiect muzical dance din România, iar componenţii trupei umblă mereu cu măşti în public, la fel ca şi Carla’s Dreams. Videoclipul hitului de acum 2 ani este filmat şi regizat de către Khaled Mokhtar.

Sursa: infomusic.ro