Piesa “I Don’t Care” – Ed Sheeran & Justin Bieber ajunge în topuri după mai puțin de o săptămână

Colaborarea lui Ed Sheeran cu Justin Bieber, piesa “I don’t Care”, a fost lansată de 5 zile și deja a ajuns numărul unu în topurile britanice, generând mai multe downloaduri decât primele 5 clasate în top la un loc. Se pare că popularitatea celor doi pusă împreună dă roade la puterea a doua plus.

Ed Sheeran & Justin Bieber

Piesa a acumulat 4,7 milioane de streamuri în timpul weekendului trecut în Marea Britanie și a ajuns rapid în vârful topului, mai ales datorită popularității lui Ed Sheeran la el acasă. Topul oficial din UK se reactualizează în fiecare vineri, iar dacă piesa își va păstra poziția va deveni al șaselea number one al lui Ed Sheeran în acest top și al șaptelea al lui Justin Bieber.

“I don’t care” se încadrează în tiparul pieselor simple și catchy care devin extrem de populare datorită rețetei de succes pe care o urmează: un artist drăguț și sensibil, versuri de dragoste, ușor de ținut minte și o melodie cu acorduri vesele, dansantă.

În topurile companiilor de streaming, piesa celor doi tineri simpatici se află pe primul loc mondial pentru iTunes, surclasând “Bad Guy” a lui Billie Eilish și “Shallow” de la Lady Gaga & Bradley Cooper. Pe Spotifyde asmenea le este rezervat primul loc, cu un număr de 6,766,449 de streams până la data de 14 mai, deasupra aceleiași piese a lui Billie Eilish și a piesei “Old Town Road – Remix” a lui Lil Nas X.

Avem un trailer lansat de două zile pentru videoclipul piesei “I don’t care”, pe care îl puteți urmări mai jos.

Sursa: infomusic.ro