LOADING

Type to search

RCAST.NET
Diverse

Ce actor îl va juca pe David Bowie în filmul biografic „Stardust”?

Share

Așa cum vă spuneam, urmează o perioadă încărcată de filme biografice. Unul pe care îl așteptăm cu sufletul la gură este „Stardust”, ce îl va avea în centrul acțiunii pe  David Bowie

Muzicianul și actorul care îl va interpreta pe artist este Johnny Flynn

Jena Malone și Marc Maron vor face, de asemenea, parte din distribuția peliculei care prezintă ascensiunea superstarului mondial, începând cu prima vizită a acestuia în America, în 1971, experiență care l-a inspirat să își contureze celebrul alter-ego, Ziggy Stardust

Ce știm despre Flynn?

Publicul american îl cunoaște în special pentru rolul său din serialul „Lovesick”, difuzat pe Netflix, și „Genius”, serie marca NatGeo, în care interpretează versiunea tânără a lui Albert Einstein. 

În prezent, joacă în serialul „Vanity Fair” de pe Amazon și va apărea și în adaptarea cinematografică a romanului „Emma” a lui Jane Austen, alături de Anya Taylor-Joy. 

Ca muzician, acesta stăpânește trei instrumente: vioară, trompetă și chitară, la cel din urmă învățând să cânte datorită eforturilor sale autodidactice. 

Filmările vor începe în iunie 2019, avându-i pe RangePaul Van Carter și Nick Taussigca producători.

Bowie nu este singurul superstar care va avea parte de un film biografic. Recent, a fost anunțată producția „The Power of Love“, care va include povestea lui Céline Dion de la naştere, prezentând viaţa ei modestă din Québec din anii 1960 şi impresionanta faimă căpătată în adolescenţă. De asemenea, filmul va prezenta  şi relaţia cu managerul şi soţul ei, René Angélil, care a decedat din cauza cancerului în anul 2016. 

Sursa FOTO: Stereogum

Sursa: unsitedemuzica.ro