LOADING

Type to search

RCAST.NET
Diverse Noutăți

Cartea Junglei, o nouă ecranizare, în variantă 3D. Când și cum poate fi văzut filmul

Share

Cartea Junglei primeşte o nouă ecranizare, în 3D, cu o distribuţie încărcată de vedete. Christian Bale şi Cate Blanchett, actori laureaţi cu Oscar, dau voce animalelor din viaţa lui Mowgli.

Filmul a fost cumpărat de Netflix de la gigantul Warner Brothers, aşa că va fi lansat doar în câteva cinematografe.

Christian Bale şi-a adus soţia la pemiera de la Los Angeles. Actorul, care îi dă voce panterei Bagheera, s-a declarat fericit să joace într-un film la care se pot uita şi cei doi copii ai săi. Starul i-a asigurat pe adulţi că nici ei nu se vor plictisi. Mai ales că regizorul Andy Serkis a scos în evidenţă o temă relevantă pentru vremurile în care trăim: felul cum oamenii distrug încet, încet planeta.

Christina Bale, actor: “Elementul nou adus de Andy Serkis e faptul că oamenii conştientizează, spre deosebire de vremurile lui Kipling (n.r. autorul cărţii), că au o putere asemănătoare cu cea a zeilor şi pot decide soarta animalelor din junglă.”

Pelicula prezintă o variantă mai întunecată a Cărţii Junglei, roman lansat în 1894 de autorul Rudyard Kipling, despre un băieţel crescut în junglă de o haită de lupi. Alte teme importante sunt abandonul şi familia.

Andy Serkis, regizor şi actor: “Am vrut să facem o poveste care se învârte în jurul lui Mowgli. E vorba de o complexă şi emoţionantă călătorie de auto-descoperire. E vorba de o lume prinsă între trecut şi un viitor în schimbare.”

Rolul cu Mowgli este jucat de un actor american cu origini indiene, în vârstă de 14 ani. Benedict Cumberbatch îi dă voce tigrului Shere Kan, Andy Serkis, ursului Baloo şi Cate Blanchett, lui Kaa.

Mowgli va fi lansat online şi în câteva cinematografe din Statele Unite şi Marea Britanie, pe 7 decembrie.