LOADING

Type to search

RCAST.NET
Melodii

Se va lansa un film inspirat de piesa “Last Christmas”

Share

O serie de piese nelansate ale lui George Michael vor face parte de pe coloana sonoră a filmului “Last Christmas”. Mai multe detalii puteți afla din articol.

George Michael

Pelicula va avea lansarea pe 15 noiembrie 2019, iar în rolurile principale îi putem regăsi pe Henry Golding, cunoscut datorită rolului din filmul “Crazy Rich Asians” și pe Emilia Clarke, din serialul “Game of Thrones”. Paul Feig (Bridesmaids) va fi regizorul acestei producții.

Filmul a fost inspirat de melodia “Last Christmas”, a trupei Wham, scrisă și produsă de George Michael. Pe lângă cunoscuta melodie, pe coloana sonoră vor mai fi și alte piese ale artistului, care se pare că lucra la scenariu înainte să moară, pe 25 decembrie 2016, la doar 53 de ani.

Acțiunea are loc în Londra, unde Kate (Emilia Clarke) ia o serie de decizii proaste, printre care și alegerea unui job de elf într-un magazin de Crăciun. În viața ei apare Tom (Henry Golding), care pare prea bun ca să fie adevărat și reușește să vadă dincolo de barierele lui Kate.

Piesa “Last Christmas” a fost lansată în 1984 și face parte de pe albumul “Everything She Wants” a trupei Wham. Este una dintre cele mai iubite și difuzate piese de Crăciun, după care s-au făcut nenumărate coveruri.