LOADING

Type to search

RCAST.NET
Melodii Stars

Videoclip oficial: Connect R – Repetent

Share
Connect-R ne vorbește despre greșelile pe care le repetăm în viață, fără a înțelege cum le putem corecta. Noul single al artistului se numește ”Repetent”și are un vibe ce ne face să ne amintim de perioada activității sale în R.A.C.L.A.

”Ce nu-nțelegi se repetă, evident

Mamă, să mă ierți, dar sunt iară repetent”, spune Connect-R în versurile noului său single.

Repetent” are muzica și versurile semnate de artist, piesa fiind inspirată din povestea sa de viață. Connect R observă caracterul ciclic al existenței, mărturisind că are momente în care se simte pierdut, negăsindu-și direcția.

Acesta este cel de-al doilea single extras de pe noul album “Mulțumesc“, pe care Connect-R îl va lansa în curând. Anterior acestei melodii, Connect-R a lansat piesele, ”Încredere”, ”Nicio problemă”, în colaboare cu J. Yolo, ”Mă bate inima”, împreună cu Ellianne, și ”Vinovat”, alături de Misha.

De-a lungul carierei sale, Connect-R a jonglat cu rolurile de cântăreț, compozitor, actor, prezentator TV, dansator și producător. La numai 8 ani era deja un talentat dansator, la 15 ani hip-hop-ul devenind una dintre marile sale pasiuni. A intrat pentru prima dată în atenția publicului în 1997 ca vocalist și mai târziu ca membru al formației rap RACLA. A avut de-a lungul anilor colaborări cu Loredana, Arsenium sau Simona Nae și de fiecare dată a adus pieselor amprenta sa de R’n’B condimentat cu rap jamaican.

În vara lui 2012, Connect-R a lansat „imnul verii” – piesa „Vara nu dorm”, care s-a menținut pe primele locuri timp de 22 de săptămâni. Următoarele piese, „Dă-te-n dragostea mea” și „Tren de noapte”, au devenit și ele hituri. Ca artist solo, discografia sa cuprinde 3 albume: „Dacă dragostea dispare” (2007), ”From Nothing to Something” (2012) și „Drăgostit” (2016).